Ahmad Tea Blog
Články
Recepty
Tagy

Zázvorovo jablkové smoothie

Dodajte svojmu telu jarnú vzpruhu v podobe vitamínov a podporte detoxikáciu tela vďaka čerstvému zázvoru. Máme pre vás tip na skvelé a jednoduché smoothie, ktoré si môžete dopriať každé ráno namiesto vody s citrónom. 

Quisque a eros semper dui mollis tempus.

Doplníte vitamíny a zároveň podporíte detoxikáciu, čiže zbavovanie sa škodlivín z tela. Zázvor má silné antibakteriálne a detoxikačné účinky. Je vhodný aj pri chorobách a celkovo posilňuje našu obranyschopnosť, preto si ho doprajte v čerstvom smoothie s naším zeleným čajom. Ten je pre ľudské telo doslova blahodarný. Zelený čaj je skvelý na kvalitu pleti, vlasov, podporuje správnu činnosť srdca, znižuje zlý cholesterol a ešte vás ráno aj povzbudí a dodá energiu šetrnejšie ako čierna káva.

Ingredience

2
jablká
1-2 cm
čerstvého zázvoru
med na dosladenie podľa chuti
vylúhovaný zelený čaj Ahmad
mätu alebo medovku na dozdobenie

 


Postup:

Najskôr si uvarte a vylúhujte zelený čaj, nechajte ho vychladnúť. Ideálne je si ho pripraviť večer deň vopred a na druhý deň ho môžete pri príprave smoothie hneď použiť.

Potom si pokrájajte jabĺčka, vykrojte jadrovníky a očistite zázvor.

Všetky prísady vložte do mixéra a zalejte vychladnutým čajom. Vytlačte šťavu z celého citróna, pridajte med podľa chuti a rozmixujte dohladka.

Prelejte zmes do pohára na smoothie, dozdobte kolieskom citróna a lístkami čerstvej mäty alebo medovky.

Zdieľať recept

Štítky receptu

Kúpiť ingredience

Mohlo by vás zaujímať