Ahmad Tea Blog
Články
Recepty
Tagy

Hľadáte vkusný darček na Vianoce?

Poznáte to, keď necháte výber darčekov na poslednú chvíľu a nakoniec ich potom vyberáte v úplnom zúfalstve z toho, čo vám príde pod ruku alebo čo je ešte dostupné v obchode v regály. Skúste to počas týchto Vianoc inak a darčeky pre svojich najbližších zožeňte v predstihu. Ukážeme vám, že v Ahmad je z čoho vyberať a správne vybraným čajom dokážete potešiť celú rodinu, pretože je to nápoj, ktorý spája, povzbudzuje, lieči a upokojuje. 

foto alt

Darčeky nielen pre milovníkov čaju


Čajová kolekcia Dream Team

bude tým pravým darčekom pre každého. Pretože aj ten najväčší milovník kávy siahne v zime po hrnčeku horúceho čaju, ktorý zahreje a je tým najlepším pomocníkom v boji s chrípkou. Balenie 90 vrecúšok kvalitného čaju Ahmad v sebe skrýva vyváženú kombináciu silných a sviežich chutí. Kompletný mix čiernych, zelených a ovocných čajov, vrátane tých na prípravu ľadového čaju. Kolekcia obsahuje čierny Earl Grey, English Breakfast a mierne korenený čaj Contemporary Chai Spice. Zelený Green Tea Pure a jazmínový Jasmin Romance - jeho vôňa vás dostane. Z ovocných čajov si zamilujete citrusový mix, svieže jahody a čiernu ríbezľu. Ovocné čaje, ktoré nájdete v tejto kolekcii, majú plnú chuť a skvelú arómu. A nemôžeme zabudnúť ani na ľadový čaj s príchuťou citrónu a limetky. Ľadový čaj bez pridaného cukru či sladidiel, ktorý môžete piť kedykoľvek, keď naňho budete mať chuť. Napríklad vo chvíľach, kedy chcete dodržiavať pravidelný pitný režim, ale čistá voda nie je váš favorit. Balenie tejto čajovej kolekcie bude skvelým darčekom pre všetkých vašich blízkych a navyše sa dá po vyprázdnení znova doplniť a použiť ako praktický zásobník na vaše obľúbené čaje. 

 

 

Čajová kolekcia One More Tea v sklenenej dóze (40 ks)

Pokiaľ hľadáte praktickejšie balenie, než to v klasickej papierovej škatuľke, máme pre vás skvelý tip – kolekciu čajov One More Tea v praktickej sklenenej dóze. Takýto darček sa vám v kufri či batožine len tak ľahko nezdeformuje, nech ho už poveziete kamkoľvek. Obsahuje vyladený mix čierneho (Earl Grey, Contemporary Chai Spice), zeleného (Green Tea Pure, Contemporary Maple Syrup), ovocného (Blackcurrant, Mixed Citrus, Wild Strawberry) a ľadového (Peach and Passion Fruit) čaju. Z tejto kolekcie si vyberie svoj obľúbený čaj naozaj každý. Presne podľa svojej chuti a podľa toho, či potrebuje ráno povzbudiť alebo naopak relaxovať prípadne vychutnávať si čaj s niečím sladkým. Sklenená dóza môže byť po spotrebovaní všetkých čajov využitá na množstvo spôsobov. Napríklad ako praktická nádoba na korenie či iné suroviny v kuchyni. Alebo dóza na kancelárske potreby, vizitky či kreatívne komponenty. Obal na vatové tampóniky a ďalšie potreby v kúpeľni… Využitie pre ňu nájdete vždy. Navyše, po odstránení originálnej nálepky si ju môžete polepiť vlastnými štítkami, menovkami alebo pomaľovať farbami na sklo. Kreativite sa medze nekladú. 

 

 

Štýlová kolekcia čajov Tea Chest Four v plechovej škatuľke (40 ks)

Máte vo svojom okolí niekoho, kto nie je vyznávač kávy a ráno radšej siahne po čiernom čaji? Kolekcia Tea Chest Four bude pre takú osobu skvelým darčekom. Obsahuje totiž mix troch čiernych čajov z tých najkvalitnejších čajových lístkov. Povzbudzujúci English Breakfast Tea, ktorý je vhodnejším ranným nápojom než čierna káva. Nedráždi žalúdok a dodáva energiu, ktorú po prebudení všetci potrebujeme. Zamatový Earl Grey Tea pre ozajstných milovníkov čierneho čaju. Má jemnú chuť, rovnako aj vôňu. Najlepšie chutí s lyžičkou medu a kvapkou mlieka. A English No. 1. – ide o exkluzívnu zmes čajov z Assamu, Srí Lanky a Kene– troch obľúbených britských čajových oblastí. Čaje sú namiešané tak, aby poskytli živú, úplnú a výdatnú chuť. S hlbokým jantárovým nádychom, náznakom bergamotu a jemnou chuťou. 
Okrem čiernych čajov nájdete v kolekcii Tea Chest Four aj náš zelený čaj so sviežou kvetinovou vôňou a jemnou chuťou. Táto kolekcia poskytuje vyvážený čajový mix pre všetkých vyznávačov čaju. Okrem toho je kolekcia zabalená v krásnej plechovej dóze, ktorá sa bude na kuchynskom stole či poličke doslova vynímať. Po spotrebovaní čajov môže dóza slúžiť ako šperkovnica alebo škatuľka na domáce sušienky, cookies, granolu či ďalšie pochutiny. Jej dizajn je tak pekný, že by bola škoda schovávať ju niekde v zásuvke. 

 

 

Kolekcia My Best Teatime friend s parádnym hrnčekom (473 ml)

Týmto darčekom urobíte radosť úplne každému. Keby aj nie kvôli čaju, tak rozhodne vďaka štýlovému a veľkému hrnčeku, ktorý je k dispozícii hneď v dvoch prevedeniach. Myslíme si, že urobí radosť každému instagramerovi, pretože takýto hrnček sa bude krásne vynímať na všetkých moodových fotografiách. Minimalistický dizajn, praktický tvar a dizajnové písmo ho na tento úspech priam predurčujú. A aby bolo z hrnčeka čo popíjať, pribalili sme k nemu aj mix čiernych čajov English Breakfast a Earl Grey, zelených čajov Green Tea a Mixed Citrus, ovocného čaju Wild Strawberry a ľadového čaju Cold Brew and Passion Fruit. 

 

 

Kolekcia My Teatime Relaxation s vonnou sviečkou

Myslíme si, že táto nádherná súprava poteší každú ženu a romantickú dušu. Či už ide o sestru, babičku, maminku, partnerku alebo kamarátku. Ženy milujú sviečky (nehovoríme, že muži nie) a keby ste si nevedeli rady s darčekom pre ženu vo vašom okolí, spomeňte si na náš tip. Sviečka je vo vkusnom kovovom puzdre a má príjemnú upokojujúcu vôňu. Vďaka viečku nebudete mať problém s jej uhasením a to bez nežiaduceho dymu. Súprava obsahuje čierny čaj English Breakfast, Earl Grey, zelený Green Tea, ovocný Wild Strawberry a Blackcurrant. 
Užite si chvíle relaxu a hygge atmosféry pri jemnom svetle sviečky, zababušení pod dekou a so šálkou dobrého čaju. To je tá pravá zimná atmosféra, ktorá vám navodí pokoj na duši a pohodu, a to aj počas pochmúrnych a daždivých dní. Toto je vaša chvíľka, tak si ju naplno vychutnajte. A až vám sviečka dohorí, využite prázdnu nádobku napríklad na malé drobnosti – bižutériu či mince. 

 

 

Zdieľať článok

Mohlo by vás zaujímať