Ahmad Tea Blog
Články
Recepty
Tagy

Dokonalý darček pre milovníka čaju

Rok sa blíži ku svojmu koncu a s koncom prichádza aj jedno z najkrajších období. Vianoce klopkajú na dvere. Cítime sa znovu ako deti a oživujeme tradície – naše najmilšie spomienky z detstva a vytvárame si aj vlastné, nové. Domov sa trblieta svetielkami a chystá sa veľká zábava. Ako každý rok sa snažíme vymyslieť kúzelné darčeky, ktoré pod stromčekom potešia každého. Poďme sa pozrieť na tie, ktoré tento rok prichystal Ježiško od Ahmad Tea.

foto alt

Pre všetkých milovníkov čaju a čajovej kultúry sme pripravili novú vianočnú sekciu, ktorá vám uľahčí výber darčekov pre všetkých členov rodiny aj priateľov. Ale pozor, doručenie do Vianoc sme schopní garantovať len do 18. 12. Pozrite sa preto do nášho e-shopu, kým je ešte čas. 

 

Fruit Lover’s Collection

Hravá a farebná ovocno-bylinková kazeta Fruit Lover’s Collection nadchne každého milovníka ovocných čajov. Obdarovaný v nej nájde selekciu 8 najlepších ovocných čajov Ahmad Tea od obľúbených lesných plodov cez jahodu s chilli až po mix citrusov. 

My Favorite Tea Selection

Ak dávate prednosť klasike, kazeta My Favorite Tea Selection bude tá pravá. Táto skvelo vyladená selekcia zeleného, čierneho a ovocného čaju poteší pri každej príležitosti. 

Twilight Tea Caddy

Ako krásna dekorácia do kuchyne poslúži dizajnová dóza Twilight Tea Caddy – kovová kazeta s jemným kvetinovým dizajnom, vytvorená na mieru milovníkom čierneho čaju. Dóza je nielen potešením pre oko, ale je tiež praktická a uchová čaj voňavý po dlhý čas.  

Twilight Teabag Selection 

V kúzelnom darčekovom balení Twilight Teabag Selection nájde obdarovaný tri čierne čaje: klasický English Breakfast, exotický Chai Spice a voňavý čierny čaj s príchuťou vanilky. 

Vybrali ste? V tom prípade stačí objednať v našom e-shope, počkať na doručenie a darčeky s láskou a starostlivosťou zabaliť.

Veríme, že pod stromčekom veľmi potešia. Prajeme vám pohodový advent a voňavé Vianoce!


 

Zdieľať článok

Štítky článku

Mohlo by vás zaujímať