Ahmad Tea Blog
Články
Recepty
Tagy

Rozmaznávajte sa (nielen) na Valentína

Sme toho názoru, že pravý čas na spoločné rozmaznávanie vo dvojici je kedykoľvek. Ak ale uznávate tradíciu svätého Valentína, máme pre vás pár tipov, ako si užiť deň zamilovaných v spoločnosti kvalitného čaju Ahmad Tea. Čaj je totiž nápoj pre všetky chvíle, pre všetky spoločné rána, večery pri láskyplnom objatí a túlenie sa pod dekou. Čo napríklad náš čaj Wild Strawberry na zamilované raňajky do postele, servírované s láskou...? Pripravte na tácku dobroty, ktoré máte obaja radi, k tomu kanvičku obľúbeného čaju Ahmad Tea a nezabudnite na nejakú sladkú bodku. Urobte svojej polovičke radosť a užite si lenivé ráno, kedy sa nemusíte nikam ponáhľať. Čo je dôležitejšie, než spoločne strávený čas...

foto alt

Ak budete hľadať to správne balenie čaju, máme pre vás hneď niekoľko našich tipov. :)

 

1) Darčeková súprava čajov so štýlovým hrnčekom
A rovno vám poradíme vziať si dve balenia, nech každý máte doma ten svoj. Súprava obsahuje vyladený mix čiernych čajov English Breakfast, Earl Grey, zelených čajov Green Tea, Mixed Citrus, ovocného čaju Wild Strawberry a ľadového čaju Cold Brew and Passion Fruit. Takže obaja si vo výbere určite nájdete ten svoj. A hrnčeky s odkazmi vedia z každých raňajok urobiť tú správnu rannú dávku radosti.

 

 

2) Darčeková kazeta Tea Chest Four
Touto súpravou určite potešíte každú nežnú polovičku. Dizajn plechovej dózy je tak vydarený, že si ju hneď zamilujete. Dá sa totiž použiť na všetky dôležité drobnosti v kuchyni, kancelárii aj v kúpeľni, trebárs na líčenie. Skrátka praktický darček, ktorý si rozhodne nájde uplatnenie. Súprava obsahuje vyladený mix tých najlepších čiernych čajov English Breakfast Tea, Earl Grey Tea, English No. 1. a zeleného čaju Green Tea. Ideálne pre všetkých, ktorí sa chcú počas dňa alebo ráno povzbudiť a siahnu radšej po čaji, ako po čiernej káve.

 

 

3) Čajová kolekcia One More Tea
Praktické balenie čajov, ktoré bezpečne dopravíte kamkoľvek vďaka sklenenej uzatvárateľnej dóze. Podľa nás by sa vynímala ako na toaletnom stolíku, napríklad pri kozmetické štetke, tak aj v kuchyni či dielni. Ako vidíte, Ahmad Tea nerád plytvá a radšej vám k čajom pribalí také darčekové balenie, ktoré vám zostane a bude mať ďalšie využitie. Dóza obsahuje kolekciu čierneho (Earl Grey, Contemporary Chai Spice), zeleného (Green Tea Pure, Contemporary Maple Syrup), ovocného (Blackcurrant, Mixed Citrus, Wild Strawberry) a ľadového čaju (Peach and Passion Fruit).

 

 

4) Kolekcia čajov My Favorite Tea Box
Skvelý výber pre každého milovníka čaju. Obsahuje čierny Earl Grey, English Breakfast, English Tea No.1, Ceylon Tea, Darjeeling a bezkofeínový Evening Decaffeinated, aby ste si čaj mohli bez obáv dopriať aj večer pred zaspaním. A doma sa rozhodne nestratí. Každé ráno tak máte po ruke obľúbené čaje, ktoré vás prebudia a pripravia na celý deň. Keď ju vyprázdnite, nevyhadzujte ju, môžete ju opätovne naplniť vreckami svojich obľúbených čajov, aby ste ich mohli mať pekne pohromade.

 


 

Zdieľať článok

Mohlo by vás zaujímať